Cooptalis Reviews

13 Oct 2018

Sales manager

Anonymous employee
Business outlook

Pros

New concept in mobility

Cons

It’s not a serious company and it’s run by amateurs. Until private loaner they will realize it will go bankrupt

1.0
1 Jul 2019

Negative experience

Business outlook

Pros

- Nothing at all, I really regret my experience with Cooptalis

Cons

- Poor management - Salary - Communication with eplyees...

avatar
Cooptalis Response
6y
Bonjour, nous prenons en compte votre retour et vous en remercions. Nos %C3%A9quipes internes sont investies au quotidien pour accompagner au mieux chaque projet d%E2%80%99expatriation, c%E2%80%99est pourquoi nous regrettons sinc%C3%A8rement que votre exp%C3%A9rience avec nous n%E2%80%99ait pas r%C3%A9pondu %C3%A0 vos attentes. Chaque collaborateur chez Cooptalis est suivi, tout au long de son parcours, par un Resource Manager r%C3%A9f%C3%A9rant qui est %C3%A0 votre %C3%A9coute pour partager avec vous sur vos besoins. N'h%C3%A9sitez pas %C3%A0 revenir vers lui pour %C3%A9changer sur ces remarques. Nous vous souhaitons une tr%C3%A8s bonne journ%C3%A9e.
3.0
8 Jun 2018

One year then get out

Anonymous employee
Business outlook

Pros

Name of the client / company you have to work for looks amazing on your resume. Some people are easy to work with.

Cons

Pay is below standard for almost every position. OK but not amazing.

Viewing 1 - 3 of 11 Reviews

Glassdoor has 167 Cooptalis reviews submitted anonymously by Cooptalis employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Cooptalis is right for you.