employer cover photo
employer logo
employer logo

Ad Ultima Group

Is this your company?

Good company - IT Consultant Ad Ultima Group Employee Review

4.0
12 Dec 2023
Business outlook

Pros

- Good environment - Many opportunities

Cons

Many changes in the management layer

Explore other reviews about Ad Ultima Group

3.0
17 Mar 2022
Business outlook

Pros

It was a place for young creatives

Cons

Improper dressing, which I later fixed

3.0
15 Mar 2019
Business outlook

Pros

- De werknemers genieten van extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, gsm-abonnement, onkostvergoeding,...). - Er is een goede work / life balance. Bij Ad Ultima werken we met flexibele uren. Daarnaast kunt u zelf kiezen waar u het liefst werkt. Dit kan in één van onze verschillende, vlot bereikbare kantoren zijn, bij de klant of zelfs thuis. - Bij Ad Ultima is er een platte hiërarchie. Hierdoor kunt u gerust uw collega's aanspreken op de gang.

Cons

- Werknemers krijgen zeer ongedetailleerde feedback en/of follow-up op voor zowel projecten als interne vragen. - Er heerst een enorme fluctuatie in de work balance per team. Bij de ene collega is er een enorme werkdruk terwijl een andere collega al weken geen werk heeft. - De collegialiteit is ver zoek. De sfeer op kantoor is serieus en kil. - Bij het aanwerven van nieuwe collega's wordt het pas op het laatste moment duidelijk welke taken hij/zij zal uitvoeren. Ook de functietitels worden sneller uitgegeven dan een eigenlijke ervaringscheck.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All