Circus sales - Sales Agent Victus Sales Employee Review

1.0
5 May 2023
Business outlook

Pros

Je leert sneller weg lopen dan je eigen schaduw.

Cons

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan mag je er vanuit gaan dat dit ook daadwerkelijk te mooi is om waar te zijn. Dit is bij Victus Sales dan ook niet anders. De toffe tiktoks en vele advertenties doen jou het omgekeerde geloven van wat werkelijkheid is. Veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven. Naar de buitenwereld doen ze blijken alsof ze écht geven om het werkvolk en dat er steeds ruimte is voor persoonlijke en professionele groei. Ook open en eerlijke communicatie dragen zij “hoog” in het vaandel. In werkelijkheid houden ze je dom, heb je je mond te houden en lachen ze je recht in het gezicht uit als je polst naar die bovengenoemde doorgroeimogelijkheden. Empathie vind je sneller terug in de dikke Van Dale dan bij Victus Sales. Wanneer je jouw ontslag indient zullen zij naar de andere collega’s communiceren dat je ontslagen bent, nooit dat je ontslag genomen hebt. Not my circus, not my monkey’s. Chernobyl is minder giftig dan het management. Qua personeelsbeleid hebben ze daar duidelijk de boot gemist.

Explore other reviews about Victus Sales

2.0
26 Jan 2026
Business outlook

Pros

Het is een 9/5 job

Cons

Teveel om op te noemen

1.0
20 Jan 2026
Anonymous employee
Business outlook

Pros

Er zijn helaas geen pluspunten

Cons

Tenzij je van roddels houdt en houdt van een two-faced werksfeer, blijf je hier beter weg. Het is jammer dat ik op 'cultuur en waarden' niet min 5 kan scoren.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All