ANS Reviews | Glassdoor.co.uk

ANS Reviews

Updated 30 Jul 2019

To filter reviews, or .

Found 66 reviews

4.1
StarStarStarStarStar
Rating TrendsRating Trends
76%
Recommend to a Friend
96%
Approve of CEO
ANS CEO Paul Shannon (no image)
Paul Shannon
30 Ratings
Pros
  • "The company makes a real effort to be a great place to work - congrats on the recent award btw :)(in 5 reviews)

  • "I have been at ANS for 6 months now as an apprentice(in 5 reviews)

Cons
More Pros and Cons
  1. "My experience of working at ANS"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Senior Customer Success Manager in Manchester, England
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I worked at ANS full-time for more than a year

    Pros

    Open Door Approach Hugely supportive Forward Thinking Ahead of the game People Flexibility Continuing to expand Quarterly team off site events

    Cons

    Shares - after working for over 2 years it wasn't clear on the criteria to be eligible for shares.

    Advice to Management

    Continue on the path you are on, in some cases however make sure everyone one is aligned across all departments to make sure the support of your customers continues to thrive.

    ANS2019-07-30

    ANS Response

    July 31, 2019Chief Executive Officer

    Thank you very much for taking the time to leave such a great review, this gives me great pleasure to read. Firstly, thanks for so many positive points being highlighted. Most pleasing is the supportive environment that you believe we have. We strongly believe this is both ...

    Show More
  2. "Great Place to Work"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Development Delivery Manager in Manchester, England
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at ANS full-time for less than a year

    Pros

    Fantastic company to work for. Amazing people who really care about you as an individual. Best company I have worked for.

    Cons

    There are no cons at ANS

    ANS2019-07-23

    ANS Response

    July 31, 2019Chief Executive Officer

    Thank you for taking the time to leave such a positive review of ANS, it means a lot. I'm glad you think ANS is the best company you've worked, especially given that it appears you are relatively new. To have left that impression so quickly either means we are amazing or your ...

    Show More
  3. "Top place to work!"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Anonymous Employee 
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at ANS full-time for more than 3 years

    Pros

    All employees from all departments are easily approachable, including senior management who are always willing to listen to what you have to say good or bad. Very busy working environment, but this keeps you on your toes and ensures no day is ever the same. Work perks are actually a perk, from the quarterly all staffs to the summer & Christmas parties. Always ahead of the game with the technology and services we... offer. Genuinely care about the customer experience!

    Show More

    Cons

    Larger office space would be ideal... but this is already being put in place

    ANS2019-04-17

    ANS Response

    July 31, 2019Chief Executive Officer

    That a great review to read about our company. Thank you. Openness in our culture is always a key tenet for us, none of the senior management enjoy politics and just want everyone to be able to get on. Glad this shows. Great to hear you like the All Staff meetings, hopefully ...

    Show More
  4. "Excellent company culture - good interview"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Anonymous Employee 

    I worked at ANS full-time

    Pros

    Benefits, Location, Team work & Client base

    Cons

    Working hours, also availability of progression

    ANS2019-04-29

    ANS Response

    July 31, 2019Chief Executive Officer

    Thanks for leaving a review, very pleased you are ahppy overall. If would be really helpful if you reached out to me confidentially at work, I guarantee your discretion. I'd like to know what is bothersome about the working hours and why you struggle to see where your progression ...

    Show More
  5. "Great business and you will learn a lot if you get stuck in"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Project Manager in Manchester, England
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I worked at ANS full-time for more than 3 years

    Pros

    Strong leadership that drive the business forward and innovates. Some really decent and sharp people to work with and learn from. Loads of charity work, nights out, training and good company communication at quarterly events followed by nights out. Scope to progress fast and people are judged on merit not age.

    Cons

    You have to keep the pace or you won't last.

    Advice to Management

    Doing a great job and I thoroughly enjoyed my time at ANS

    ANS2019-03-25

    ANS Response

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Firstly, thank you for taking the time to write a review, we really appreciate it. Great to see so much positivity about ANS whilst you worked with us and you're right we do have some sharp and amazing people working with us. Glad you recognised the speed at which people can ...

    Show More
  6. Helpful (2)

    "Honest review"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Anonymous Employee 
    Doesn't Recommend
    Neutral Outlook
    Approves of CEO

    I worked at ANS full-time

    Pros

    Good working environment if your face fits Paul Shannon is fantastic,

    Cons

    If your face doesn't fit you will not keep your job, even if you are really good at it Managers that do not know how to Manage Caty environment, too many people trying to push their way to the top and stamp on anyone that gets in their way

    Advice to Management

    Look at how all staff are treating not just the ones who make a lot of noise.

    ANS2019-03-19

    ANS Response

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Thanks for leaving the review, we appreciate it, even if there are negatives. This review would have been even more helpful if there was a reference to the department you worked in, because I honestly believe this must be limited to a single or small number of departments. On ...

    Show More
  7. Helpful (1)

    "Honest Review"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Technical Architect in Manchester, England
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at ANS full-time for more than 8 years

    Pros

    1. The company actually genuinely cares about it's staff and customers. 2. They don't flog a dead horse, if it's not working they change it. 3. They understand the market and it's reflected in our success.

    Cons

    1. The pace can be dizzying if that's not your jam, then ANS may not be for you. 2. Sometimes it can feel stretched, need more people. 3. Room for more improvement/investment in internal processes (Expenses, Project Tracking etc).

    Advice to Management

    Firstly lets get this out the way, I have a managerial role (but a low level one!) and have been at the company 10 years. This is no place for fake or false statements. I started at the bottom and worked my way up, I've had over half a dozen roles and never felt that the company has held me back in moving between technologies and roles. I believe in being honest, and that's part of the reason I'm at ANS, it's... a company where you can have frank conversations with people regardless of level. It's the closest to a true meritocracy I've seen to date in a company I've worked. This needs to be preserved. Pay closer attention to resourcing levels as running things too tight contributes to turnover and is both costing us money and time. Improve legacy, inefficient internal systems/processes using the same methodologies that we deliver projects to customers, invest in resourcing them and it will also give a resourcing cushion to aid future growth.

    Show More
    ANS2019-02-07

    ANS Response

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Firstly, thank you for leaving such a comprehensive review of ANS, this is great for us to work with. Secondly, I can 100% see all your comments as valid, given that we've been at ANS roughly the same length of time. You're spot on with all the pros and cons, the pace is extreme, ...

    Show More
  8. "Feedback"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Anonymous Employee 
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at ANS full-time

    Pros

    Great team and people Good Ethos Approachable management to CEO level Good benefits Quarterly company event for business transparency

    Cons

    None - keep doing what we are doing

    Advice to Management

    None

    ANS2018-12-27

    ANS Response

    January 16, 2019Chief Executive Officer

    Thank you for taking the time to leave such a great review of ANS. I agree with everything you've written, but then I obviously would!! Thank you for acknowledging the benefits, the People Operations team have taken a lot of time to try and build a suite of benefits that we think ...

    Show More
  9. "Great small company, acquired by ANS"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Inside Sales Executive in Manchester, England
    Recommends
    Neutral Outlook

    I worked at ANS full-time for more than a year

    Pros

    great environment, friendly collaborative style

    Cons

    no real variation or cross functional working

    Advice to Management

    best of luck for future

    ANS2018-07-03

    ANS Response

    January 16, 2019Chief Executive Officer

    Thank you very much for taking the time to leave a positive review about your time at ANS, it is much appreciated. We have to take on the chin your belief that your (I'm assuming you are talking about yourself specifically here) variety and ability to work across departments was ...

    Show More
  10. "Good Place to start your career"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Team Member in Manchester, England
    Recommends
    Neutral Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at ANS full-time for more than 3 years

    Pros

    Good career development Lots of Opportunities Good People to work with

    Cons

    Mixed Upper Management some good some poor No real attention or support for the Managed Services Wing Poor Pay in comparison to the rest of the industry

    Advice to Management

    More focus on the managed service side of the business Better pay

    ANS2018-06-21

    ANS Response

    January 16, 2019Chief Executive Officer

    Firstly, thank you very much for taking the time to leave a review about ANS, this is genuinely one of our key avenues to look at improving our business for all team members. Great to see that you see ANS as having a great environment to work in and providing you with strong opportunities ...

    Show More
Found 66 reviews
</>Embed